Ποιοί είμαστε


8CΙδρυτές του Seahorse Dive Center είναι ο Βασίλης και η Κατερίνα, δύο άνθρωποι που χρόνια τώρα μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη θάλασσα και που δεν είναι άλλο από την ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ. Ξεκίνησαν τυχαία και οι δύο την ίδια χρονιά (1998) σε διαφορετικά καταδυτικά κέντρα και ομοσπονδίες. Το 2004 μοιράστηκαν τον πρώτο κοινό καταδυτικό τους προορισμό και έκτοτε, έκαναν την κατάδυση «τρόπο ζωής» .

Το ένα ταξίδι έφερε το άλλο και όλα μαζί αναρίθμητες καταδυτικές εμπειρίες σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Κινούμενοι πάντα στη σφαίρα της  ερασιτεχνικής κατάδυσης, πραγματοποίησαν καταδύσεις σε τοίχους, στο μπλε, σε ρεύματα, με καρχαρίες και φάλαινες, muck diving, υποβρύχια φωτογραφία, σε ναυάγια και σπηλιές, με ανοικτό ή ημίκλειστο ή κλειστό κύκλωμα, ημέρα ή νύχτα, από ακτή ή σκάφος…!!! Τα τελευταία  χρόνια αποτέλεσαν εξωτερικούς συνεργάτες περιοδικών ειδικού τύπου, με άρθρα, εξώφυλλα και πληθώρα φωτογραφιών! Το 2011 είναι η χρονιά που «η σχέση» τους με την κατάδυση γίνεται πλέον επαγγελματική!!!  Ενώ δύο χρόνια αργότερα, και «σε πείσμα των καιρών», αποφασίζουν να κάνουν  το δικό τους καταδυτικό κέντρο, το δικό τους Seahorse Dive Center!!!

Με λίγα λόγια, το όνειρο τους γίνεται πραγματικότητα και  ένα είναι σίγουρο… οι άνθρωποι του Seahorse Dive Center παίρνουν την κατάδυση στα σοβαρά, δουλεύουν με υπευθυνότητα,  έχοντας πάντα πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων τους τη δική σας ασφάλεια . Τα προγράμματα που διδάσκονται είναι σύμφωνα με τα στάνταρ ενός από τους μεγαλύτερους καταδυτικούς οργανισμούς στον κόσμο:  της PADI!!! Επόμενη προτεραιότητα  τους είναι η δική σας διασκέδαση εντός και εκτός του υγρού στοιχείου, γι’ αυτό με χαμόγελο και προθυμία θα είναι πάντα εκεί για εσάς!  Έρχεστε πελάτες και φεύγετε Φίλοι!!!