10 Τρόποι που μπορείτε να υποστηρίξετε το Seahorse Dive Center

Η περασμένη χρονιά δυστυχώς δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία. Κανένας και τίποτα δεν ήταν προετοιμασμένος για τις συνθήκες που δημιούργησε ο COVID-19!

Στο Seahorse Dive Center παρά τις προκλήσεις, παραμένουμε αισιόδοξοι και βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ. Ο λόγος γι’ αυτό είστε εσείς!!!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που σταθήκατε δίπλα μας το 2020 και να σας εκφράσουμε την επιθυμία μας για την υποστήριξη σας και το 2021, προκειμένου να επιβιώσουμε στην ανείπωτη αυτή πανδημία.

Σας παρουσιάζουμε 10 εύκολους τρόπους που μπορείτε να μας υποστηρίξετε:

1. Υποστηρίξτε τη λιανική μας

Στις μέρες που διανύουμε, η ανάγκη να έχει ο καθένας το δικό του εξοπλισμό, είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα  και στο πιο απαιτητικό αίτημά σας.

2. Ξεκινήστε Διαδικτυακά Μαθήματα

Σας κούρασαν οι ατελείωτες ώρες απομόνωσης στο σπίτι; Εξαντλήσατε τις τηλεοπτικές σας επιλογές; Διψάτε να ζήσετε μια περιπέτεια, χωρίς όμως να ρισκάρετε;

Ξεκινήστε τώρα ένα σχολείο κατάδυσης, ολοκληρώνοντας το θεωρητικό του κομμάτι online- eLearning products και το πρακτικό μόλις επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

3. Αγοράστε μια Δωροκάρτα

Για εσάς ή έναν φίλο σας ή φίλη σας αγοράστε τώρα μια εξατομικευμένη κάρτα δώρου, οποιουδήποτε ποσού.

Μπορείτε να την εξαργυρώσετε για οποιοδήποτε Εκπαίδευση, Καταδύσεις Αναψυχής ή συμμετοχή στην εμπειρία της Κατάδυσης Γνωριμίας.

4. Κάντε Κράτηση για τις καταδύσεις με σκάφος για μεταγενέστερες ημερομηνίες

Είστε οπαδοί των καταδύσεων με σκάφος;

Γνωρίζετε ότι οι περιορισμοί δεν θα ισχύουν για πάντα και σύντομα θα ξαναγυρίσουμε στην κανονικότητα. Σπεύστε λοιπόν να κάνετε τώρα κράτηση για τις καταδύσεις σας με το σκάφος, εξασφαλίζοντας  τις ημερομηνίες της αρεσκείας σας.

5. Κάντε Συντήρηση τον εξοπλισμό σας

Μην αφήνετε τον εξοπλισμό σας ξεχασμένο σε κάποιο ντουλάπι, ειδικά τώρα που δεν μπορείτε να βουτήξετε. Εκμεταλλευτείτε το νεκρό χρόνο και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, προκειμένου να περάσουμε να τον παραλάβουμε και να σας τον επιστρέψουμε έτοιμο προς χρήση.

6. Γράψτε μια Κριτική

Τώρα που ο ελεύθερος χρόνος αφθονεί, θυμηθείτε όλες τις απίστευτες καταδυτικές στιγμές που μοιραστήκαμε τη χρονιά που πέρασε και γράψτε μια κριτική 5 Αστέρων σε όποια πλατφόρμα προτιμάτε Google, Trip Advisor, Facebook για την προθυμία του προσωπικού μας, το απαράμιλλο service των υπηρεσιών μας και την αξιόπιστη εξυπηρέτηση σας.

Τα θετικά σας σχόλια θα αποτελέσουν κριτήρια επιλογής των μελλοντικών μας πελατών.

7. Μιλήστε για εμάς

Κοντά μας γνωρίσατε την κατάδυση με ασφάλεια, αλλά και με πάθος. Μοιραστείτε αυτό το πάθος με τους δικούς σας ανθρώπους, φίλους, συγγενείς ή συναδέλφους και πείτε τους πόσο σημαντικό είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς. Μην ξεχάσετε να τους αναφέρετε ότι είμαστε μια οικογένεια που λειτουργεί με κινητήριο δύναμη την αγάπη για την κατάδυση και την ανάγκη για ικανοποιημένους πελάτες.  

8. Κάντε Like & Κοινοποίηση

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μοιραστείτε τη θετική σας γνώμη για τις δημοσιεύσεις μας, είναι κάνοντας Like σ’ αυτές.

Μας βοηθάτε να προωθήσουμε το Seahorse Dive Center κάνοντας Like ή κοινοποιώντας τις δημοσιεύσεις που σας ενδιαφέρουν.

9. Αλληλεπιδράστε με τις Δημοσιεύσεις

Μας ακολουθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Αλληλεπιδράστε στις δημοσιεύσεις μας στο Facebook και στο Instagram, αφήνοντας ένα σχόλιο. Κάθε σχόλιο που κάνετε σας κάνει μέρος της καταδυτικής μας κοινότητας.

10. Προσθέστε με ετικέτα τον εαυτό σας ή κάποιο φίλο

Ένας ευχάριστος τρόπος για να μας υποστηρίξετε είναι να προσθέτετε με ετικέτα τον εαυτό σας ή ένα φίλο σας στις υποβρύχιες φωτογραφίες που ανεβάζουμε στο Facebook ή στο Instagram.

Το Lockdown έίναι μια καλή ευκαιρία να μοιραστείτε ή να κοινοποιήσετε παλιές υποβρύχιες φωτογραφίες σας με την ομάδα του Seahorse.