Καταδύσεις Αναψυχής


  Στο SEAHORSE προσφέρουμε καταδύσεις αναψυχής για όλους έχουν πάθος με τις καταδύσεις, για τον απλό δύτη που ψάχνει απλά έναν buddy, αλλά και για μεγάλα γκρουπ ή club. Επιπλέον, προσφέρουμε περιηγήσεις επιφανείας για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τον υποβρύχιο κόσμο έχοντας μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Σε απόσταση μόλις 300 μ. από το κατάστημα, όσοι δεν είναι ή δεν τους ενδιαφέρει να γίνουν δύτες, υπάρχει πληθώρα δραστηριοτήτων σε οργανωμένη πλαζ, καθώς επίσης και καφετέριες, εστιατόρια, μπαράκια και παιδότοποι… Μια διασκεδαστική λοιπόν ημέρα για όλη την οικογένεια-παρέα!!!

  Για όσους όμως γοητεύονται από τον υποβρύχιο κόσμο, μπορούμε να προσφέρουμε ημερήσιες καταδυτικές αποδράσεις σε κοντινά νησιά και βραχονησίδες , χωρίς να απομακρυνθούμε ιδιαίτερα από την Αθήνα. Από το κατάστημά μας χρειαζόμαστε μόνο λίγα λεπτά για να φτάσουμε στη μαρίνα, όπου μας περιμένει το σκάφος μας. Ο χρόνος μέχρι τα καταδυτικά μας σημεία κυμαίνεται από 5 μέχρι 40 λεπτά ανάλογα την απόσταση και τις καιρικές συνθήκες. Οι επιλογές μας πολλές, το υποβρύχιο ανάγλυφο εκθαμβωτικό και η υποθαλάσσια ζωή πληθωρική! Ναυάγια, σπηλιές, τοίχοι, γκρεμοί, περάσματα είναι μερικές από αυτές τις επιλογές όπου προσφέρουμε ημερήσιες ή νυχτερινές καταδύσεις.

  Ελάτε να καταδυθείτε μαζί μας και ζήστε τη απόλυτη καταδυτική περιπέτεια. Αν και στόχος μας είναι η διασκέδασή σας, προτεραιότητα στα καταδυτικά μας πλάνα έχουν η ασφάλεια, η άνεση και η εξυπηρέτησή σας! 

Seahorse Dive Center - Fun Dives