Δωροκάρτα Κατάδυσης – Δώρο Εμπειρίας

Προσφέρετε μια Δωροκάρτα Κατάδυσης!

Καθώς η εορταστική περίοδος πλησιάζει, γιατί να μην κάνετε ένα εντυπωσιακό δώρο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα; Χαρίστε στους αγαπημένους σας μια κατάδυση γνωριμίας – το τέλειο δώρο για όσους αναζητούν περιπέτεια!

δωροκάρτα κατάδυσης

Γιατί να κάνετε δώρο μια κατάδυση γνωριμίας;

Φανταστείτε τον ενθουσιασμό τους στην πρώτη υποβρύχια τους αναπνοή, περιβαλλόμενοι από υποθαλάσσια ζωή. Οι έμπειροι μας εκπαιδευτές θα διασφαλίσουν μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για την κατάδυση γνωριμίας.

Τι περιλαμβάνεται στην δωροκάρτα κατάδυσης;

  • Ασφάλεια DAN: Κατάδυση με ασφάλεια και κάλυψη από την ασφαλιστική εταιρεία DAN.
  • Εξοπλισμό Κατάδυσης: Περιλαμβάνεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός κατάδυσης για την εμπειρία.
  • Πρόσβαση στο eLearning: Μέσω την πλατφόρμας eLearning οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν τις βασικές αρχές της κατάδυσης, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής και της φυσιολογίας της κατάδυσης, του υποβρύχιου περιβάλλοντος, της επικοινωνίας και του εξοπλισμού που θα χρησιμοποιήσουν.
  • Συνοδεία από έμπειρο εκπαιδευτή PADI: Θα απολαύσουν την εμπειρία με την καθοδήγηση ενός επαγγελματία εκπαιδευτή PADI.

Ευελιξία στο Seahorse!

Τι κάνει την δωροκάρτα μας ξεχωριστή; Η ευελιξία! Ο παραλήπτης μπορεί να προγραμματίσει την καταδυσή του κατά την διάρκεια του χρόνου, όποια εποχή το επιθυμεί.

Πώς να παραλάβετε την δωροκάρτα;

Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την αγορά σας μέσω της ιστοσελίδας μας! Θα χρειαστούμε μόνο το ονοματεπώνυμο και το email του παραλήπτη για να του προωθήσουμε την δωροκάρτα.