Γνώρισε την ομάδα του Seahorse Dive Center

Katerina Kanellpoulou - Coure Director

Κατερίνα Κανελλοπούλου

κατερινα κανελλοπουλου
-
padi course director

Από μικρή λάτρευα το υγρό στοιχείο, στο οποίο έχω αφιερώσει ατελείωτες ώρες της παιδικής μου ηλικίας ως μέλος της αγωνιστικής κολύμβησης. Ένα βιβλίο ενός φίλου ήταν η αφορμή για να συμμετέχω στο πρόγραμμα PADI Open Water κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 90′. Αυτή λοιπόν ήταν η αρχή μου με την αυτόνομη κατάδυση και έπειτα ήρθαν ταξίδια σε διάφορα καταδυτικά σημεία του πλανήτη, μεταξύ των οποίων η Αίγυπτος , η Ταϊλάνδη, οι Μαλδίβες, η Μαλαισία, το Βόρνεο, το Μπαλί, τα νησιά Κομόντο, η Κύπρος, το Εκουαδόρ-Galapagos, η Αυστραλία. Σαν φυσικό επακόλουθο ήρθε η συνεργασία μου (σαν αρθρογράφος) με το καταδυτικό περιοδικό Greek Diver και ύστερα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις καταδύσεις. Τέλος, το Seahorse Dive Center ήρθε για να κλείσει τον κύκλο ή για να το θέσω μάλλον καλύτερα, για να ανοίξει έναν καινούριο…

Βασίλης Αθανασίου

Βασιλησ αθανασιου
-
padi specialty instructor

Aπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου παρακολουθώ ντοκιμαντέρ του Κουστώ, διαβάζω βιβλία και βλέπω ταινίες για τη θάλασσα. Για αρκετά χρόνια παρέμεινα «δεσμευμένος» με την ελεύθερη κατάδυση, την οποία όμως εγκατέλειψα όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την αυτόνομη. Και επειδή όπως λένε, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, επειδή οι πρώτες μου καταδύσεις έγιναν «στη Μέκκα» των καταδύσεων, στο Great Barrier Reef της Αυστραλίας, μετά απλά δύσκολα «ξεκολλάς»… Καθώς τα χρόνια περνούσαν η «σχέση» μου με την κατάδυση «ωρίμαζε» και για να μη μας προλάβει η φθορά, βρήκα καινούριο «έρωτα»… την υποβρύχια φωτογραφία και απλά ξανακόλλησα!!! Σε συνδυασμό δε και με τα ταξίδια, σε Αίγυπτο, Ταϊλάνδη, Μαλδίβες, Μαλαισία, Βόρνεο, Μπαλί, νησιά Κομόντο, Κύπρο, Εκουαδόρ-Galapagos  κατέληξα στο ότι, κατάδυση και φωτογραφία είναι για εμένα «σχέσεις ζωής».

Chrysoula Athanasiou

Χρυσούλα Αθανασίου

xρυσουλα αθανασιου
-
padi idc staff instructor

Μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου η κατάδυση είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μας. Στην ηλικία των 5 ετών απέκτησα την πρώτη μου μάσκα, περνώντας έτσι πολλές ώρες στην παραλία κάνοντας snorkeling. Ύστερα, στα 11 μου έτη πιστοποιήθηκα ως Junior Open Water δύτρια και στα 14 μου έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό. Το 2018 αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον τομέα των καταδύσεων και να μοιραστώ τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου με άλλους ανθρώπους.

Dimitris Hatzinikolaou- padi divemaster

Δημήτρης Χατζηνικολάου

δημητρησ χατζηνικολαου
-
padi divemaster